Am intrebat 100 de femei de ce nu folosesc prosopul la sala

Ai crede ca igiena fetelor/femeilor e mai bine pusa la punct decat cea a baietilor/barbatilor. Dar daca frecventezi salile de sport observi ca nu e asa. Teoretic folosirea prosopului pe aparate/saltele este obligatorie fiind prevazuta in regulamentul salilor de sport, dar in realitate putine persoane folosesc prosopul iar marea majoritate  a acestora sunt barbati. Este o chestiune care tine atat de igiena proprie cat si de bunul simt.

Am intrebat 100 de femei de ce nu folosesc prosopul in sala de sport si iata cateva din cele mai interesante raspunsuri:

1. Rucsacul meu de sala este foarte mic si pur si simplu nu am loc sa pun si un prosop. Am luat odata un prosop de bucatarie din ala mic si subtire dar mai mult m-a incurcat iar celelalte fete au ras de mine. In momentul ala am decis ca o sa fac fara. FOREVER.

2. Eu fac mereu fara prosop. Stiu ca unora nu le place cum miros saltelele dar mie imi place sa simt mirosul de transpiratie, mai ales al altora si ma incita sa stiu ca transpiratia lor se combina cu a mea.

3. Prosoapele de sala sunt scumpe rau si doar nu o sa dau bani si pe prosop dupa ce ma pun astia sa platesc ditamai abonamentul.

4. Eu vin la sala special pentru transpiratie. Ma refer la transpiratia altora. Ador mirosul emanat de saltele si le folosesc in fiecare zi. Ma frec (cu parul) de ele pana cand sterg toata transpiratia si mirosul mi se imprima adanc in firele de par. Dupa ce imi fac treaba plec direct acasa fara sa fac baie. Pe cap ma spal destul de rar asa ca in fiecare noapte adorm pe parul imbacsit in miros de testicule transpirate si asta ma umple de fericire. Ma trezesc uda in fiecare dimineata.

5. Eu am prosop dar il pastrez pentru cand o sa ma marit. Nu vreau sa se uzeze prematur la sala. Dar nu am nimic cu cei care folosesc.

Tu de ce nu folosesti prosopul la sala? Daca raspunsurile de mai sus nu se potrivesc cu motivele tale, suntem curiosi sa aflam si parerea ta.

Send to Kindle
Facebooktwitterredditpinterestlinkedin