Card REVOLUT Gratuit 44 LEI Bonus Cadou | Noiembrie 2019

Dacă nu ai încă un card Revolut și-ți faci un cont Revolut GRATUIT accesand linkul de mai jos vei primi CADOU 44 de lei direct în contul tău.

Revolut s-a lansat în urmă cu patru ani şi are acum peste opt milioane de clienţi, dintre care peste 400.000 numai în România si oferă conturi, carduri şi servicii bancare fără tarife pentru tranzacţiile internaţionale.

Revolut le permite utilizatorilor să deschidă un cont curent în aplicaţie în câteva minute, să efectueze transferuri domestice şi internaţionale gratuite, să deţină şi să schimbe 25 de monede în aplicaţie folosind cursul de schimb real (interbancar), şi să cheltuie bani în întreaga lume, în 130 de monede, fără taxe şi comisioane ascunse, folosind un card contactless VISA sau MasterCard.

Există trei alternative de cont:
1. contul standard, care nu costă nimic la care primesti cu card de debit contactless albastru ca in imaginea de mai sus. Este cel pe care il recomand eu cel putin pentru inceput ca sa intelegi serviciile oferite de Revolut gratuit si fara sa platesti vreo taxa, primind chiar si un bonus de bun venit de 44 lei  (daca iti faci cont inainte de expirarea acestei promotii pe 14 noiembrie).
2. contul premium, cu mai multe servicii si care are un cost lunar la care primesti un card personalizat auriu, argintiu sau alta culoare la alegere.
3. contul metal, cu servicii extinse care are deasemenea un cost lunar dar care include printre multe alte facilitati asigurare de calatorie gratuita.

Aplicatia mobila iti arata in orice moment soldul precum si cumparaturile efectuate. Poti trimite (sau poti sa primesti) bani instant cu costuri zero oricarei persoane care are Revolut din Romania sau din strainatate. Serviciul este disponibil cetatenilor din spatiul Uniunii Europene si in curand din SUA.

In curand Revolut va putea fi folosit si pentru a face plati direct cu telefonul prin Google Pay, in acest moment fiind disponibil doar serviciul Apple Pay.

Send to Kindle
Facebooktwitterredditpinterestlinkedin