FUMATUL – adevarata cauza a incalzirii globale

O descoperire de senzatie a unei echipe mixte de cercetatori americani, germani si japonezi face furori in lumea stiintifica. Aceasta descoperire nu numai ca rastoarna toate teoriile emise pana acum legate de factorii care duc la incalzirea globala dar ii scoate in fata pe adevaratii vinovati, cei care nu vor sa se faca lumina, cei care pe la colturi insalubre trag cu pofta tigara dupa tigara. Ei bine, DA, avem in sfarsit dovada: FUMATUL este adevarata si singura cauza a incalzirii globale. Dupa cum explica savantii, atat numarul fumatorilor cat si al tigarilor fumate de fiecare a crescut dramatic de-a lungul timpului. Si ce-i cu asta ??? o sa intrebe acum nervosi fumatorii care citesc acest articol…
Ei bine, conform calculelor expertilor, caldura degajata de fiecare tigara aprinsa multiplicata cu numarul de fumatori la nivel global multiplicata cu numarul de tigari fumate pe zi si multiplicata apoi cu numarul de zile dintr-un an da exact diferenta de temperatura de la un an la altul si de aici concluzia e limpede: FUMATUL este singura cauza a incalzirii globale.
Mai mult decat atat, se pare ca mucurile de tigara care ajung in cele din urma in oceane distrug fauna si flora subacvatica si duc la sufocarea balenelor care in cele din urma esueaza pe uscat (DA – s-a facut lumina si in aceasta problema), precum si la moartea broastelor testoase din Nicaragua.
Fumul degajat in atmosfera duce la moartea pasarilor calatoare care sunt dezorientate si in loc sa zboare spre tarile calde ajung la polul nord unde ingheata. Spalat apoi de ploi, fumul toxic ajunge pe plante si apoi in sol unde distruge vegetatia si culturile lasand fara hrana nenumarate specii de animale.

Cei mai importanti oamenii de pe planeta iau deja atitudine:

Donald Trump: Eu v-am zis de anul trecut ca e vrajeala faza cu incalzirea globala provocata de industrie. Aveam acest raport cu fumatorii intocmit de CIA inca din 2016 dar nu puteam sa il fac public.

Angela Merkel: Ma bucur foarte mult ca masinile diesel germane care ani de-a randul au trisat la testele de poluare si au emanat noxe cancerigene NU sunt responsabile si de incalzirea globala si acum putem da vina pe acesti oameni fara scrupule care fumeaza tigara dupa tigara poluand inexorabil planeta.

Liviu Dragnea: Eu nu vreau sa ma las ca prostul de fumat pentru ca asa zice expertii. Expertii astia sunt cumva de la Comisia Europeana?

Acum ca ai aflat ca esti cauza tuturor nenorocirilor de pe Terra, ca esti un ucigas de balene si de broaste testoase, ca albinele nu isi mai gasesc drumul spre casa din cauza ta si ca viciul tau nu numai ca te poate imbolnavi de cancer dar aduce moarte peste tot in jur, ce ai de gand sa faci in privinta asta?

Do you still feel lucky, punk?

Send to Kindle
Facebooktwitterredditpinterestlinkedin