Centrele de vaccinare luate cu asalt dupa anunt!

Inca de la primele ore ale diminetii, cozi interminabile s-au format in fata centrelor de vaccinare. Probabil ca tu nu ai aflat inca, dar azi noapte guvernul a facut anuntul care a bulversat (aproape) toate femeile.

Dupa ce un studiu de piata a aratat ca cea mai mare aversiune fata de vaccin o au femeile injectate (desi multe s-au lasat in trecut injectate de “medici” dubiosi si fara licenta – cautati acum de Politie – in cabinete improvizate), producatorii de vaccinuri au luat decizia de a introduce hialuron in dozele de vaccin, iar acesta nu se va mai face in umar ci in buze. In dialog cu doamnele si domnisoarele care se imbrancesc pe holurile pavilionului expozitional aflam ca:

Simona: Este cea mai buna decizie pe care o putea lua guvernul. Orice femeie viseaza sa aiba buze mari caci toata lumea stie – barbatii cu bani prefera buze mari. Ce bine ar fi daca s-ar mari numarul de doze la 4.

Monica: Eu sunt cea care a facut scandal, da – e adevarat. Am vrut sa fac si doza de rapel in buza de jos tot acum, fara sa astept o luna, pentru ca am 2 buze si vreau sa le folosesc pe amandoua. Nu am gasit intelegere la doamna asistenta si m-am enervat. Ar trebui sa putem alege noi cate doze vrem sa facem si cand. Niste incompetenti!

Violeta: M-am bucurat foarte tare sa il aud aseara pe domnul ministru. Toate prietenele mele cu buze injectate si-au gasit barbati cu bani si sunt acum casnice, nu mai trebuie sa munceasca. Se plimba pe banii alora peste tot, duc o viata de lux. M-am saturat! Vreau si eu sa gasesc un barbat bogat pe care sa il iubesc cu buzele mele mari. Sau sa ma gaseasca el pe mine de fapt, ca asa e normal. Parca vad: It’s raining men! Hallelujah!

 

Send to Kindle
Facebooktwitterredditpinterestlinkedin