Satui de mirosul propriei respiratii, mii de fumatori protesteaza!

Un nou val de proteste ingreuneaza activitatea guvernului pe timp de pandemie. Daca pana acum o luna doar cei din jurul lor erau obligati sa le miroasa respiratia, in acest moment scarbiti de mirosul propriilor guri, miros pe care il resimt acum din plin din cauza obligativitatii purtarii mastilor – mii de fumatori isi manifesta indignarea in fata guvernului, solicitand renuntarea cat mai rapida si neconditionata la purtatul mastilor. Am solicitat parerile catorva participanti care pareau sa nu stie exact de ce protesteaza.

Toni: Nu stiu care e treaba exact cu mastile astea dar ale mele miros ingrozitor si nu inteleg de ce. Am mai vorbit cu alte persoane sa vad daca si mastile lor miros la fel si surprinzator unii au zis ca da altii ca nu. Cred ca cei care ziceau ca ale lor nu miros a nimic ma minteau, nu poti sa ai incredere in nefumatori – de obicei mint de ingheata apele. Oricum guvernul este dator sa faca ceva in acesta privinta, asa ceva NU SE MAI POATE!

Renato: Ceva nu e in regula cu mastile cumparate de mine dar nu stiu sa va zic ce anume. Cred ca sunt reciclate din hartie igienica sau ceva asemanator, altfel nu imi explic de ce imediat cum ti le pui pe fata, cum incepe sa puta a cacat. Deci pe cuvant daca va mint, parca nici cacatul nu miroase asa rau. Imi vine sa vomit.

Emilian: Chinezii care au facut mastile astea erau niste cacaciosi. Probabil se cacau pe ei de frica coronei in timp ce crosetau la masti, iar mirosul a ramas impregnat in ele. Iar acum noi, care suntem niste nevinovati, suntem obligati sa il suportam zi de zi. Jos guvernul! Jos dictatura! Huuuuoooo!

Gabi – organizator: Stiu ca ati discutat cu manifestantii si multi dintre ei sunt in negare, nu vor sa accepte ca le pute gura si dau vina pe masca. Este inuman ce se intampla, nu se poate ca intr-un stat de drept sa obligi oamenii sa isi miroasa propria respiratie ore la rand. Ganditi-va ca unii dintre noi nici macar nu apucam sa ne spalam pe dinti dimineata, bem o cafea, tragem o tigare si plecam la munca. Nu mai rezistam mult timp, speram ca parlamentul si guvernul sa gaseasca o solutie cat mai curand.

Send to Kindle
Facebooktwitterredditpinterestlinkedin