Milioane de oameni rasufla usurati. Omul cu temperatura a fost capturat.

Dupa aproape 2 ani, cea mai ampla si costisitoare operatiune internationala de cautare a fost incununata de succes. Cel mai cautat om de pe planeta, cunoscut sub numele de cod OMUL CU TEMPERATURA a fost capturat in timp ce urca scarile rulante din parcarea subterana de la VIVO, cu intentia nedeclarata de a intra la Auchan.  Acesta avea peste 39 de grade Celsius in aerul expirat si a fost incatusat de indata urmand a fi escortat de agenti la o locatie secreta pentru a fi interogat. Intrebat de reporteri ce avea de gand sa faca cu temperatura, acesta a refuzat sa comenteze.

Nu toata lumea stie, deoarece operatiunea in sine a fost inconjurata de mister, dar de 2 ani incoace zeci de mii de agenti sub acoperire (mai mult ca sigur ca unii dintre voi ati avut impresia ca aveti de-a face cu simpli paznici de mall) au pazit cu strictete intrarile tuturor “obiectivelor” de aprovizionare publica de pe Pamant! Dotati cu termometre de ultima generatie acestia au verificat zi de zi temperatura tuturor suspectilor, in speranta ca intr-o buna zi vor da de omul fara chip, despre care auzisera toti dar nimeni nu il vazuse, un mit, o legenda cu numele de cod – OMUL CU TEMPERATURA.

In cazul in care OMUL CU TEMPERATURA a actionat singur si nu are complici, autoritatile anunta ca vor retrage agentii din teren si in curand verificarea temperaturii la mall va ramane doar o amintire. In caz contrar insa, operatiunea va continua pana cand toti complicii vor fi capturati.

Send to Kindle
Facebooktwitterredditpinterestlinkedin