Tanar constantean – prima victima confirmata a Coronei

Virusul nemilos cunoscut sub denumirea comerciala de CORONA, alias COVID-19 face prima victima in Constanta. Dorel Simbionescu-Barnutiu, un tanar cardiac diabetic de numai 89 de ani domiciliat in Constanta – zona Kaufland, este prima victima inregistrata si confirmata de autoritati.

In timp ce incerca sa inghesuie in camara cele 67 de kilograme de faina proaspat achizitionata de la supermarketul din imediata apropiere, Dorel a alunecat pe o pata de ulei si s-a lovit cu capul de gresie, decesul survenind practic instantaneu. Se pare ca una din cele 180 de sticle de ulei cumparate saptamana trecuta s-a fisurat cedand sub greutatea sacilor de faina depozitati deasupra, provocand o scurgere ce s-a dovedit a fi fatala, declara medicii prezenti la fata locului.

Nici nu a mai apucat sa isi scoata masca de pe fata, ne relateaza Marioara Barnutiu – sotia lui Dorel. Nu iesea niciodata din casa fara masca. Era atat de fericit ca a refacut stocul de faina incat nu a observat pata mare de ulei de pe podea. Tocmai ce terminaseram stocul de malai strans de tatal lui Dorel de pe vremea epidemiei de holera din 1870 si eram tare ingrijorati ca o sa murim cu burta goala din cauza acestui nou virus ucigas. Acum totul s-a dus pe rapa.

Send to Kindle
Facebooktwitterredditpinterestlinkedin